36 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
23-7-2019 08:07:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben zeer tevreden met Arno van Putten auto’s. Ik heb een 2e hands Audi A3 daar gekocht met garantie. Tijdens de garantie periode kwamen een aantal problemen naar boven die meteen en onder garantie zijn opgelost. Ik heb niets te klagen en ben vol lof over de service en betrouwbaarheid. Ik heb uitstekende afspraken met Arno kunnen maken en is zeer service en klant gericht. Een no nonsense garage. Ik wil er over een paar jaar best weer mijn volgende auto kopen.
22-4-2019 06:35:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fantastische service.
20-2-2019 19:33:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
2 maand geleden tweedehands auto aangeschaft. Was de demper lek opgebeld en is gelijk hersteld super goede service! En professioneel echt een aanrader om hier je droomauto te vinden..
13-2-2019 11:31:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede ervaringen. Erg vriendelijk en goede afhandeling van verkoop.Ook na de verkoop.Auto bromde ,achterbanden niet goed.Meteen vernieuwd. Altijd bereikbaar voor vragen en service.
12-12-2018 11:18:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een mooie Kia Picanto gekocht met 80.000 km op teller. Ben goed geholpen, auto was scherp geprijsd. Bij het ophalen van de auto bleek dat ze er nog nieuw setje voorbanden en Mattensets bij hadden gedaan. Ongevraagd en zonder bijbetaling. Kijk daar word ik nou blij van. Aanrader dus.
18-10-2018 15:57:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben een gebruikte Dacia Logan gekocht en deze werd zeer goed afgeleverd volgens onze afspraak met Arno. Een kleinigheid is uitstekend verholpen. Ook de service na aankoop was top na een update van de navigatie/radio. Arno van Putten auto's is een betrouwbaar bedrijf! Het is voor ons een eindje rijden, maar als het aan ons ligt, komen wij hier zeker weer, Een aanrader dus!
17-9-2018 20:18:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na al een aantal auto’s gekocht te hebben bij jou hebben we nu onze auto ingeruild voor een super mooie BMW Bedankt voor de goeie service
17-9-2018 17:36:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben al meerdere auto's gekocht o.a een Volkswagen tiguan en een Volkswagen up. Alles is volgens afspraak gegaan en er zijn nooit problemen geweest. Arno houdt goed rekening met onze wensen en komt altijd z'n afspraken na. Ik zou Arno van Putten auto's daarom zeker aanraden!!
17-9-2018 14:46:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring met dit bedrijf! We hebben helaas een bus gekocht met wat mankementen wat Arno ook niet kon weten. Helaas was het einde verhaal met deze wagen maar hebben meteen een nieuwe auto uitgezocht bij Arno omdat het vertrouwen alleen maar groter is geworden door hoe Arno met deze situatie omging.
17-9-2018 09:02:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf goeie service en mooie auto's.
18-7-2018 21:32:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben bij Arno een mazda 2 gekocht. Waren een paar dingetjes wat ik anders wou aan de auto en dat was geen probleem. In de garantie periode beetje last van piepende remmen,Dit kwam mij betere uit om een paar maanden later te laten verhelpen, ook dit was geen probleem. Ik kan niet anders zeggen, we zíjn prima geholpen en al is het een eindje rijden, voor een volgende keer ga ik zeker terug naar Arno van Putten.
17-7-2018 20:45:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat ons betreft vanaf nu HET enige adres om een gebruikte auto te kopen. Communicatie helder, voelde meteen vertrouwd en eerlijk. Het probleem wat zich voordeed binnen garantietermijn super verholpen. Echt uitstekende, vriendelijke en betrouwbare partner voor nu en de toekomst.
5-5-2018 14:15:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We waren op zoek naar een nette gebruikte Mercedes C klass met niet teveel km’s in de benen en met onderhoudshistory. We zijn vanaf de eerste binnenkomst t/m de aflevering van de Mercedes super geholpen en voelden geen enkele aankoopdruk van de verkoper. Arno heeft alles keurig afgehandeld!
24-3-2018 09:39:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Alles goed geregeld door Arno
5-3-2018 09:40:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een gebruikte auto aangeschaft. De communicatie verliep erg prettig en was helder. De aflevering van de auto verliep volgens afspraak. Na ongeveer 2 weken deed zich een storing voor in de auto en deze storing werd keurig verholpen binnen de garantie voorwaarde. Ik kan echt iedereen autobedrijf Arno van Putten aanraden.
9-2-2018 20:48:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via een autosite terecht gekomen bij Arno, omdat ik op zoek was naar een bepaalde auto/uitvoering die hij had staan. Over de mail is hij correct en erg duidelijk over prijs en aflevering e.d. Vervolgens gaan kijken naar de auto, beviel prima, meteen wat afspraken gemaakt over de aflevering, hierbij komt Arno 300% zijn afspraken na en alles is tot in de puntjes verzorgd. Het is ook gewoon een vriendelijke man zonder gladde dealerpraatjes. Ook naderhand heb ik zelf iets laten herstellen (zonder overleg) en dit aan hem voorgelegd, ook hierbij wordt totaal niet moeilijk gedaan en komt hij met een uiterst correcte oplossing. Bij een zoektocht naar een volgende auto kom ik hier zeker weer terug!!!
30-12-2017 11:16:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij toeval terecht gekomen en zeker geen spijt van. Op zoek naar een andere auto kwamen we dit bedrijf terecht. We werden er vriendelijk en op een leuke manier ontvangen en te woord gestaan. Geen strak driedelig pak maar gewoon hard werkende mensen die je niks proberen aan te smeren maar je helpen bij het maken van de keuze. Als de keuze is gemaakt dan is een proefrit ook geen probleem. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen aan andere mensen en zal dat ook zeker doen.
16-12-2017 23:06:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
11-11-2017 Heb bij Arno mijn auto ingerolen Voor een Opel Zafira. Ben er zeer tevreden mee de deal was goed kreeg nog een leuke bedrag terug voor mijn oude auto, echt een top vent die Arno helemaal niet moeilijk.ik rijd mijn Opel nu al een maand, en tot heden bevalt het me prima rijdt goed. Dus ik zal zeker in de toekomst weer een auto bij Arno kopen. En zal iedereen aanraden om bij Arno een occasion aan te schaffen. BEDANKT ARNO. AFZ. EEN ZEER TEVREDEN KLANT??F. Kasac
7-11-2017 16:40:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ontzettend bedankt meneer van Putten. Ik ga zeer zeker genieten van mijn B automaat. Ik zal uw bedrijf, goede naam en service niet vergeten voor in de toekomst!!
23-10-2017 18:25:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Erg vakkundig en hulpvaardig..komt zijn beloftes na .
25-9-2017 11:21:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Verkoper Arno begrijpt wens van mij als klant en geeft hier gehoor aan. Verkoper is correct in het nakomen van afspraken. Verkoper heeft kennis van zake. hij informeert en adviseert over techniek en over markt. Autobedrijf is goed bereikbaar per telefoon en per mail. Hier word ik als klant behandelt.
22-8-2017 12:22:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service! Onlangs een auto gekocht, een aantal keer een paar kleine dingetjes mee gehad, maar dit is kosteloos gerepareerd. En ik kreeg de auto ook nog eens super schoon terug! Echt een aanrader! Vriendelijk en betrouwbaar!
17-8-2017 12:09:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
SERVICE met hoofdletters, Prettige verkoper, goede inruilprijs en geen loze beloftes. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Over garantie wordt niet (veel) gepraat, dit wordt gewoon geleverd en daarbij gaat Arno ver. Complimenten, top bedrijf en een absolute aanrader
31-7-2017 11:17:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
De alfa 159 ( 80-xf-xk) die 04-07-17 bij u gekocht heb doet het voortreffelijk Vrijdag 14-07 bij mijn garage gebracht voor onder houd beurt ( Alfa dealer) De mensen waren onder indruk van de auto in verhouding leeftijd auto Mooi van kleur weinig gelopen en goed onderhouden vorige eigenaar Tevens had ik gevraagd om tijdens de werkzaamheden te kijken naar problemen Hebben 3 aandacht puntjes ontdekt: Handremkabel Stabilisator stangetje 2x achterbanden Deze komen in maart 2018 aan de beurt ivm apk punt Al met al ben ik door deze bevindingen nog tevredener over mijn aanschaf Tevens ben zeer tevreden over de manier van zaken doen met u Zal zeker zoekende mensen u aanbevelen
31-7-2017 11:15:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
test
26-7-2017 13:23:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een afspraak gemaakt voor een proefrit, de auto stond al netjes klaar. Na een kort gesprek met Arno een proefrit gemaakt. Het overleg en onderhandel gedeelte verliep vlot en helder. Geen doorzichtige verkoop praatjes. Heel prettig ! De inruilprijs van onze auto is geheel volgens de verwachting en de marktwaarde. De nieuwe aankoop is keurig geregeld en verzorgt door Arno. We zijn zeer tevreden over de manier van werken bij Arno van Putten auto’s. En ze hebben er een klant voor de toekomst bij.
23-7-2017 13:05:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
In februari 2016 kochten wij bij Arno van Putten auto's een VW polo van 1,5 jaar oud, voor een goed bedrag. In mei 2017 zag ik roestschade op de wielkast. omdat de auto nog binnen fabrieksgarantie viel besloot ik naar VW te gaan om het te laten herstellen. Daar bleek dat de roest werd veroorzaakt door een oude schade welke was hersteld. Ze konden dus niets voor mij betekenen, wel gaven ze aan dat de schadehersteller 3 jaar garantie zou moeten hebben gegeven op het herstel. Op basis daarvan terug naar Arno om te kijken of hij de hersteller kon achterhalen, helaas kon hij hem niet achterhalen. Hij gaf echter aan dat dit niet ons probleem mocht worden, anderhalf jaar na de aankoop heeft hij de schade kosteloos hersteld, bijzonder goede service!
17-7-2017 22:44:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijke dealer en voelde gelijk vertrouwd aan wat ik belangrijk vind! Hele goede service en ben zeker tevreden!
1-7-2017 17:20:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onze ervaringen zijn heel goed. Service rond de aanschaf van een tweede hands auto was deskundig en uitermate vriendelijk. In de garantieperiode zijn ook problemen met de auto adequaat en op vriendelijke manier opgelost. Positieve ervaringen dus.
22-6-2017 12:19:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gebruikte Mercedes Vito gekocht, oude bus ingeruild. Prima ervaring met verkoper Arno. Professioneel, helder, zakelijk en toch ook persoonlijk. Van harte aanbeveling. Bedankt.
22-6-2017 12:19:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gebruikte Mercedes Vito gekocht, oude bus ingeruild. Prima ervaring met verkoper Arno. Professioneel, helder, zakelijk en toch ook persoonlijk. Van harte aanbeveling. Bedankt.
22-4-2017 15:02:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Opnieuw een prima auto gekocht. Fijne sfeer. Geen verkopers met stropdassen. Gewone jongens die je prima helpen, niet opjagen, maar alle tijd voor je nemen. Een aanrader voor nieuwe klanten.
16-3-2017 13:41:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eindelijk na veel spitten een mercedes ML gevonden met alle papieren erbij Van Putten heeft echt mooi spul staan Arno ontmoet een erg relaxte verkoper zoder handelaarspraatjes Geeft inruil meteen een nette prijs Mocht de auto laten onderzoeken waar ik wilde Keurig Apk geregeld Bij de Apk hadden ze iets over het hoofd gezien , heeft Arno na een paar dagen netjes opgelost Kortom een adres waar je absoluut een hele leuke deal kan sluiten
23-2-2017 18:23:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We waren al een tijdje op zoek naar een Mercedes B klasse. Op de site van Arno van Putten auto’s zagen we een mooie Mercedes B staan. Afspraak gemaakt, proefrit gemaakt. Na de proefrit waren we het snel eens. De auto zag er van binnen en buiten goed uit, maar ook hadden we een goed gevoel bij Arno van Putten Vriendelijk en deskundig en het bedrijf zelf ziet er ook erg netjes uit. Kortom, ik kan Arno van Putten zeker aanbevelen!!
27-1-2017 16:12:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
test
26-1-2017 15:24:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via Autotrader een mooie Ford Fiesta gevonden bij Arno van Putten auto's, vervolgens de auto wezen bezichtigen en een proefrit gemaakt. Gelijk merkte ik al dat ik te maken had met een prettig bedrijf en klantvriendelijke mensen. Na de proefrit tot een goede deal gekomen en een aantal dagen later kon ik tevreden mijn nieuwe auto ophalen. Na 2 maanden ging de dynamo kapot, dit viel buiten de garantie maar toch heb ik dit vergoed gekregen als service!