Titel:

zeer te vreden

Tekst:

wij hebben een audi a4 bij Arno gekocht, proef gereden niks mis mee. Bij naar huis rijden bleek de koppeling te slippen . Arno gebeld en wij moesten hem meteen weer terug brengen, kregen een vervangende auto en nieuwe koppelings platen erin. Onze verbazing was groot wat een fijne man is dit, nou een aanrader voor iedereen. Arno bedankt.topservice hier kunnen de garages nog een voorbeeld aan nemen ! gr Marco en Rita


Naam: Michael Kampinga 01-05-2014

Titel:

Prima service!

Tekst:

Sinds ongeveer twee maanden in het bezit van een Seat Ibiza van jouw bedrijf. Toen ik de banden omwisselde voor winterbanden was er een deuk in het wiel zichtbaar. Ik heb Arno opgebeld en hij heeft er voor gezorgd dat dit verholpen werd en aangezien de auto iets naar links trok (kan gevolg zijn van de deuk heb ik me laten vertellen..), mocht ik de auto ook laten uitlijnen. Nu is alles prima in orde en heb ik veel plezier van de auto! Prima service en je hoort wel eens andere verhalen als je een auto koopt en van de dam bent afgereden! Arno, bedankt voor de prima service!


Naam: Konrad en Diana 09-06-2014

Titel:

aanschaf VwPassat cc

Tekst:

Wij hebben 3 weken geleden een Passat cc gekocht en deze bevalt ons tot nu toe zeer goed! We zijn door Arno goed geholpen en de gemaakte afspraken m.b.t. de aankoop van de auto zijn zowel telefonisch als per mail exact nagekomen. Ook hebben we voor onze "oude" Passat een nette inruilprijs gekregen waardoor de aankoop van de cc een stuk aantrekkelijker werd. Onze conclusie is dat je bij dit autobedrijf met een gerust hart een occasion kan kopen waarbij je zelfs zonder garantie niet in de steek wordt gelaten mocht er iets onvoorziens aan de auto mankeren. We kunnen Arno van Putten auto,s dan ook bij iedereen van harte aanbevelen!


Naam: Charles en Tanya 26-06-2014

Titel:

vertrouwd gevoel

Tekst:

Via onze internetzoektocht bij Arno terecht gekomen voor een Renault GransScenic wat een verademing om zo als klant te worden behandeld zonder poespas of opdringerigheid , dit was bij andere dealers helaas anders kortom na een vrijblijvende proefrit met een goed gevoel teruggekeerd en morgen gaan we de auto ophalen Arno haalt ons zelfs van het station top top wij kunnen met een gerust hart op vakantie dankzij Arno !


Naam: Simone uit Kootwijk 10-09-2014

Titel:

Gebruikte auto

Tekst:

April dit jaar hebben wij hier een gebruikte auto aan geschaft inclusief een half jaar garantie. De auto doet het erg goed en wordt dagelijks gebruikt voor woon werk verkeer. Toch bleek, als de auto lang still staat, zoals in de vakantie, dat de accu leeg loopt. Op de eerst volgende werkdag kwam ik hier achter en na een telefoontje werd ik geholpen zodat ik alsnog naar mijn werk kon. Later is dit probleem, een defecte autoradio, kosteloos verholpen. Zeer goede service!


Naam: Fam de Bock 18-02-2015

Titel:

Topper

Tekst:

Vorig jaar een nette renaultscenic bij Arno gekocht ,probleemloos mee naar Kroatie geweest en over een paar maanden gaat ie weer ,volgende auto kopen wij weer bij Arno een fijn bedrijf met nette service


Naam: FlexDriving Support 12-03-2015

Titel:

Zeer vakkundige en loyale man

Tekst:

In januari dit jaar een Mercedes E-klasse gekocht. Arno is een zeer betrouwbare en loyale verkoper met een uitstekende vakkennis. Prima ontvangst en after sales. Ik beveel Arno dan ook zeker aan! Frank Adriaansen


Naam: Ronald Kreijfelt 18-03-2015

Titel:

Aankoop Mercedes E

Tekst:

Vorige week een Mercedes E bij Arno gekocht. Vorige Mercedes had ik ook bij hem gekocht, waar ik 4 jaar plezier van heb gehad. Na aflevering, op de terugweg naar huis kreeg ik een storing in het display over de remmen. Arno gebeld, die adviseerde mij om mijn lokale garage op te zoeken en eventueel het euvel te laten repareren. Dit heb ik gedaan, en de rekening naar Arno gestuurd. Deze heeft hij meteen betaald. Hier kunnen veel autodealers nog eens een voorbeeld aan nemen. :) Helemaal top Arno, ga zo door.


Naam: Reuvekamp 04-04-2015

Titel:

Super service

Tekst:

Ik heb bijna twee jaar geleden een Toyota aygo gekocht bij Arno. Ik rij er nog steeds met plezier in en nog geen onnodig kosten mee gehad Na mijn garantie deed mijn autoradio het plost niet meer , Arno wou toen de kosten delen dit was gelukkig niet nodig want hij deed het weer. Maar vond het top dat hij eventueel de kosten wou delen. Super service


Naam: Martin & Jose 29-06-2015

Titel:

Zeer tevreden!

Tekst:

Een paar maanden geleden heb ik een schitterende Kia Rio gekocht bij Arno van Putten. Helaas deed op dat moment de centrale deurvergrendeling het niet. Arno heeft geprobeerd om dit op dat moment te verhelpen maar dat lukte helaas niet. Arno heeft mij beloofd dat hij een oplossing zou vinden en die is gelukkig ook gevonden. Op kosten van Arno mocht ik bij een ander bedrijf een nieuwe afstandsbediening laten plaatsen. Kijk, dit maakt nu het verschil tussen een autobedrijf en een goed autobedrijf! Als ik weer aan een andere auto toe ben, zal ik zeker weer bij Arno van putten langs gaan.


Naam: Arend 19-12-2015

Titel:

Aanschaf gebruikte auto

Tekst:

Zeer tevreden, we werden gastvrij ontvangen en alles over de auto werd uitgelegd. Afhandeling ook als zeer positief ervaren. Mochten we toe zijn aan een andere auto, dan komen we zeer zeker terug bij Arno van Putten.


Naam: Natasja 19-01-2016

Titel:

Erg vriendelijk en goede garage

Tekst:

Vorige week woensdag een auto gekocht bij Arno . Heel leuk ontvangst . Heb er veel plezier van . Zeker een aanrader om bij Arno een auto te kopen


Naam: Fam.Wiersma 24-04-2016

Titel:

Ik raad dit autobedrijf aan!

Tekst:

Via Internet bij dit autobedrijf terechtgekomen echt een aanrader waar klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid gewoon ECHT aanwezig zijn!! Ik sluit mij dan ook volkomen aan bij alle positieve reacties !!


Naam: R.vd brug 03-06-2016

Titel:

Prima

Tekst:

Auto bij garage van putten gekocht prima garage voor herhaling vatbaar


Naam: frans schrievers 21-06-2016

Titel:

Mercedes

Tekst:

ik heb in 2012 een Mercedes gekocht bij Arno van putten ga nu kijken voor een andere Mercedes maar ga zeer zeker weer naar Arno van putten terug goede betrouwbare garage.


Naam: Fam. van der Sanden 25-06-2016

Titel:

SERVICE OM U TEGEN TE ZEGGEN!!

Tekst:

In oktober 2015 een jonge Volkswagen Golf Variant gekocht. Dit was de 1e auto, die we bij Arno kochten. Na 7 maanden een groot probleem, n.l. een motorsteun afgebroken, oorzaak onbekend. De paniek sloeg bij ons toe want dit wordt een dure reparatie. Arno van Putten gebeld en zijn eerste reactie: Dit los ik op. En hij heeft het opgelost. De auto is direct opgehaald en een leenauto gratis ter beschikking gesteld. Sterker nog; de leenauto voldeed niet helemaal en op zijn kosten hebben we een auto mogen huren. Na anderhalve week was de auto perfect gerepareerd, volledig onder garantie en voor ons geen kosten. Dit vinden wij nu service om U tegen te zeggen. De volgende auto komt, indien ons budget het toelaat gegarandeerd weer van Arno van Putten.


Naam: Borretje 17-07-2016

Titel:

Camper

Tekst:

Afgelopen maand Camper gekocht bij Arno van Putten. Snelle gang van zaken , goede onderhandeling, goede prijs en Geweldige Service. Met gerust hart nu op vakantie.


Naam: Ben 30-07-2016